Wie zijn we

Kvk Interass, opgericht in 2008, is een onafhankelijk kantoor dat zich richt op de advisering van de grootindustrie, de ondernemer, zijn (familie)bedrijf en vrije beroepsbeoefenaren, zoals medici en advocaten, op het brede vakgebied van verzekeringen & pensioenen.

Onze specialisten ( met 25 jaar ervaring in de verzekeringssector ) staan de verzekeringsnemer - via zijn Belgisch of Nederlands verzekeringsmakelaar – bij, om weloverwogen beslissingen te nemen in hoeverre risico’s dienen te worden verzekerd of voorzieningen dienen te worden getroffen binnen het grensoverschrijdend luik van zijn verzekeringsportfolio.

Dit gaat veel verder dan het simpelweg afsluiten van verzekeringen.

Naast de gezamenlijke advisering begeleiden wij in samenspraak met de verzekeringsmakelaar de contacten met de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

Waarom u voor een samenwerking met ons kiest?

1

Onafhankelijk

KVK interass is een onafhankelijk kantoor en binding authority agency dat zich richt op de adivsering van de professionele makelaar.

2

Uw klant

KVK adviseert uitsluitend via de lokale verzekeringsmakelaar.

3

Advies

Naast de gezamelijk advisering van uw cliënt, begeleiden wij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen waarbij de verzekeringen ondergebracht worden.

4

Duurzaam

Graag bouwen wij met U aan een goede, langdurige relatie waarin kwaliteit en onze proactieve rol voorop staan.

Ons Team

Dirk Gryspeerdt

Zaakvoerder d.gryspeerdt@kvk-interass.eu

Nadine Schepers

Boekhouding n.schepers@kvk-interass.eu

Marc Gulickx

Productie & IT productie@kvk-interass.eu

Michael Scott

Schade michael@kvk-interass.eu